Menu Premium

Komt er dan toch een Titanfall 3?

Hylke Haagsma 06/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Titanfall 3 lijkt er voorlopig niet te komen… Of toch wel? Eergister kwam Apex Legends natuurlijk uit en wij hebben er inmiddels aardig wat speeluurtjes met de game op zitten. De game werd aangekondigd in een Twitch stream en was direct gratis beschikbaar. Dit kwam voor veel mensen als een verassing.

Apex legends is geen vervolg op Titanfall 2

Nadat de game speelbaar was gaf Respawn aan dat Apex Legends geen Titanfall 3 is.Ook gaf de studio aan niet bezig te zijn met de titel. Ondanks dat Apex Legends zich in het Titanfall universum afspeelt en dat 30 jaar na Titanfall 2 mag het geen vervolg genoemd worden. Er zitten ook geen Titans in Apex Legends, Respawn gaf aan hiervoor te hebben gekozen omdat dit niet werkte in de battle-royale setting. De studio heeft tijdens het maakproces van de game wel geprobeerd om de titans er in te krijgen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de battle royale game? Dan kan je hier checken hoe Skate de game speelt en ervaart.

 

 

Apex legends wijkt af van Titanfall door de unieke characters en classes. 

 

Een premium Titanfall ervaring

Geen Titanfall 3 dus… zo leek het! Want in een call-rapportage over de financiele resultaten van Q3 voor EA, gaf het bedrijf aan dat het van plan is om een “premium” Titanfall-ervaring uit te gaan brengen. Mogelijk kan dit een Titanfall 3 zijn. Een traditionele game die niet gratis is om te spelen en een uitgebreidere ervaring bied dan Apex Legends. Of zal het hier gaan om een single-player ervaring waarbij de battle royale modus van Apex Legends wordt toegevoegd?

Koos verwacht dat Respawn ons een geheel nieuwe game zal gaan brengen met een aparte multiplayer ervaring. “De verschillende characters en classes in Apex Legends zijn specifiek ingericht om de game als battle royale ervaring beter te maken, ik verwacht dus niet dat dit verder wordt uitgewerkt in een eventuele game in de toekomst”, vertelt Koos.

De toekomst zal het ons gaan leren, na Apex Legends smaakt het in ieder geval wel naar meer! Hebben jullie Apex Legends al grijs gespeeld?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch