Menu Premium

Respawn Entertainment kondigt de Titanfall Frontier Edge DLC aan

Karim Shehata 08/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin dit jaar kwam Respawn Entertainment met een nieuwe IP en tevens haar officiële eerste game, in de vorm van Titanfall. Er waren van tevoren wat twijfels, maar uiteindelijk werd de game, die op de Xbox 360, Xbox One en de PC verscheen, razend populair en dat is de game zo’n vier maanden na de release nog steeds. Om de game razend populair te houden, is het natuurlijk een goed idee om de game lekker fris te houden. Dit doet Respawn Entertainment dan ook, door middel van DLC. Nog niet zolang geleden verscheen de Titanfall Expedition DLC en nu komt er een nieuw DLC-pakket aan voor de game: Respawn Entertainment kondigt de Titanfall Frontier Edge DLC aan.

Het DLC-pakket voor de game zal drie nieuwe maps gaan bevatten voor de game. De maps gaan door het leven als Dig Site, Haven en Export. Eerstgenoemde map speelt zich af in een geïsoleerde mijnbouw post, terwijl Haven je meeneemt naar een exclusief beach resort. De map Export neemt je, net als de eerste map, mee naar de mijnbouw. De drie maps zijn, wanneer het DLC-pakket het levenslicht ziet, speelbaar op alle platformen waarop Titanfall is verschenen. Hiermee is dus bevestigd dat Xbox 360-, Xbox One-, en PC-bezitters allen aan de slag kunnen met de DLC. Wanneer je overigens in het bezit bent van de Season Pass voor Titanfall, hoef je de portemonnee niet te trekken voor dit DLC-pakket.

Dat Respawn Entertainment nu op redelijk hoog tempo twee DLC-pakketten achter elkaar lijkt te gaan releasen, is natuurlijk niet zo gek. Waarschijnlijk was dit ten eerste de planning, maar de game is zoals gezegd ook zeer succesvol. Volgens Peter Moore, hoge pief bij Titanfall-uitgever EA, is Titanfall de bestverkopende game op de Xbox One tot nu toe. Of dit nog steeds zo is, is natuurlijk nog maar de vraag, maar de man wist dit vorige maand met zekerheid te zeggen. Laten we in ieder geval hopen dat het Frontier Edge DLC-pakket er snel aan gaat komen, want dan kunnen we flink gaan knallen in de nieuwe maps van Titanfall.

Respawn Entertainment kondigt de Titanfall Frontier Edge DLC aan

Respawn Entertainment kondigt de Titanfall Frontier Edge DLC aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch