Menu Premium

Respawn heeft maar liefst 770.000 cheaters geband van Apex Legends

Hylke Haagsma 06/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind vorige week publiceerde Respawn een ontwikkelingsupdate op Reddit waarin stond dat de studio cheaters van Apex Legends heeft geband. Volgens de post heeft Respawn sinds de lancering van de game in februari meer dan 770.000 accounts op de PC geband.

Respawn: we pakken Apex Legends cheaters aan

De ontwikkelaar heeft ook meer dan 300.000 accountcreaties geblokkeerd die te maken hebben met vals spelen of spammen. 4.000 van die accounts zijn geassocieerd met cheat-verkopen. Respawn zegt dat matches die normaal worden beïnvloed door valsspelers en spammers zijn teruggebracht tot de helft van vorige maand. En dit dankzij anti-cheat-inspanningen.

De studio heeft nauw samengewerkt met het beveiligings- en fraudeteam van EA en ontwikkelaars van EA DICE. Maar ook met het FIFA-team van EA Vancouver en EA Capital Gamesom om cheaters te bestrijden.

“Hoewel we geen details kunnen delen over wat we doen, om dat we daarmee de cheat makers zouden helpen, kunnen we zeggen dat we dit vanuit elke hoek aanpakken. Van verbeteringen tot het opsporen van valsspelers, het versterken van middelen en tools, om processen en andere stiekeme dingen te verbeteren om cheaters te bestrijden, “schreef Respawn in de Reddit-post.

Dus, cheaten jullie wel eens in een van je favoriete online games?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch