Menu Premium
Loading...

!@#$% over neergang Apex Legends, bonussen EA, lootboxes en kwestie ‘retarded’

23/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het
  1. We hebben het leger aan Premium Bazen vorige week zeven dagen heerlijke en exclusieve Nam 19-content voorgeschoteld. En daar waren ze, als we de comments mogen geloven, erg in hun nopjes mee. Er is echter ook altijd iets als de achterkant van de medaille en dat is dat een hele week lang geen !@#$% aka De Peepshow konden produceren. Dat gemis gaan we nu dubbel en dwars opvangen met een lekker lange editie van De Peepshow. Een editie waarbij Boris ook gewoon weer in de studio heeft plaats genomen. En dat zullen de Premium bazen ook toejuichen.

Apex Legends zit op een glijbaan naar beneden

Doordat we een week geen Peepshow hebben gemaakt, liggen de onderwerpen natuurlijk voor het oprapen. De industrie zit in een zware fase en dan valt er wel eens wat voor. Neem bijvoorbeeld de bizarre neergang van de Battle Royale-game van Respawn Entertainment:  Apex Legends. Een maand geleden dachten we nog dat we misschien met een ‘Fortnite-beater’ te maken hadden, inmiddels zakt het spel in de grauwe middenmoot weg. Hoe dan? En wat is dat met de bonussen van EA die dit jaar voor het eerst sinds tijden gekort worden. En is dat bij iedereen binnen het bedrijf zo?

Zit Sony hier nu Microsoft een hak te zetten?

Dan de lootboxes-kwestie. We dachten dat we er een beetje vanaf waren. Maar dat is dus niet zo. Psyonix heeft de lootboxes uit hun game gehaald in Nederland en België. Want mag niet. Ook hebben Boris en JJ heeft over de opmerkelijke timing van het interview in de Wired waar Sony de specs van de PlayStation 5 uit de doeken deed. Exact één dag voor de aankondiging van de diskloze Xbox One S. En dan hebben we nog lang niet alles gehad. Kijk dus maar gauw naar de return van De Peepshow en Boris.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch