Menu Premium

Resident Evil Re:Verse door Capcom doorgeschoven naar 2022

Alex 15/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan het begin van 2021 kwam Capcom met het nieuws naar buiten bezig te zijn met een multiplayer variant van Resident Evil. Onder de noemer Resident Evil Re:Verse zouden gamers nog dit jaar aan de slag kunnen met deze game. Capcom heeft nu echter bekendgemaakt dat zij de release van juli 2021 niet meer gaan halen. De game is nu doorgeschoven naar 2022.

Ergens in 2022…

In Resident Evil Re:Verse zal jij als speler de controle krijgen over verschillende bekende personages uit de gehele Resident Evil franchise. Dit was goed te zien in de Teaser Trailer die Capcom in januari op het wereldwijde web had gezet. Het oorspronkelijke plan was om de game samen met het onlangs uitgebrachte Resident Evil Village uit te brengen. Dit idee werd uiteindelijk geschrapt en verplaatst naar de maand juli. Resident Evil Re:Verse staat nu gepland voor ergens in 2022, een exacte releasedatum is echter nog niet bekendgemaakt.

Bewaar de code goed

Door het uitstellen van Re:Verse krijgt het team achter de game meer tijd om de gameplay-ervaring te verbeteren. Zo liet het bedrijf weten via Twitter. Capcom vraagt eigenaren van Resident Evil Village om de meegeleverde code voor Re:Verse goed te bewaren. Het is ook mogelijk om de code alvast in te vullen. Zodra de game in 2022 in de digitale winkelrekken te vinden is, kan de game direct worden gedownload.

Had jij deze maand aan de slag willen gaan met deze game? Of kan je prima wachten tot 2022? Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Laat deze dan ook vooral achter in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch