Menu Premium
Loading...

Resident Evil Village review: Kopen, budgetbak of slopen?

06/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande vrijdag is het zover. Dan komt Resident Evil Village uit; een dag waar we bij de redactie reikhalzend naar uit hebben gekeken. JJ en Skate hebben de primeur gehad om de game al te spelen en de uitgebreide premium review staat hier voor je klaar. Als je nu écht alles over de game wil weten raden we je aan die te kijken, maar ook deze korte review geeft meer dan genoeg ins en outs voor je over deze horror shooter. Dus wat is het antwoord op de vraag der vragen? Resident Evil Village – Kopen, budgetbak of slopen?

De naweeën van Biohazard

Resident Evil Village is een direct vervolg op Resident Evil 7: Biohazard. En, zoals je weet als je dat spel gespeeld hebt, is daar nogal wat gebeurd. Hoofdpersoon Ethan Winters heeft besloten om in ieder geval niets aan het toeval over te laten. Hij is samen met Mia verhuisd en leidt een rustig leven met zijn vrouw. Althans: zo lijkt het. Mia is namelijk nogal stil en wil niet praten over de gruwelijkheden die in Biohazard zijn gebeurd. Iets waar Ethan juist last van heeft, maar Mia wil met rust worden gelaten. En zoals je al aan voelt komen is dit het startsein voor dikke shit. Je dochter wordt gekidnapt, je wordt wakker in een dorp en je mag weer aan de slag. Een geweldig recept voor een Resident Evil verhaal al zeggen we het zelf.

Een juweeltje

Skate en JJ stoppen hun enthousiasme over deze game niet onder stoelen of banken. De game heeft een juweel van een verhaal waarmee beide heren zich ongekend hebben vermaakt. Maar is dit puur omdat zij deze franchise zo goed vinden, of is de game het echt waard om gespeeld te worden? Antwoord op deze vraag en natuurlijk nog heel veel meer vind je in deze Resident Evil Village review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch