Menu Premium

Resident Evil 7’s gratis DLC is uitgesteld

Maarten van Steijn 25/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee DLC’s zijn er inmiddels uitgekomen voor Resident Evil 7, waarvan Banned Footages Vol. 2: Daughters de meeste recente was. Vervolgens zou Resident Evil 7’s gratis DLC dit voorjaar uit moeten komen, maar betreurend nieuws voor de horrorfanaten onder ons, deze epilogue DLC is uitgesteld en heeft nog geen nieuwe datum gekregen.

In een onlangs online gekomen video leggen de producer en de director van Resident Evil 7 uit dat de content van deze DLC zich in een ver gevorderd stadium bevond, maar dat er gewoonweg nog meer aan bijgeschaafd moest worden. In deze video komt ook aan bod dat developer Capcom niet alleen bezig is met deze gratis expansion, maar dat er ook nog een betaalde DLC in de maak is. Helaas geven ze voor de rest geen informatie weg hierover in de video.

In deze Not A Hero DLC keert  hoofdpersoon Chris Redfield van een vorige Resident Evil terug. Al hoewel er verder weinig informatie over is, weten we wel dat deze expansion na de gebeurtenissen uit Resident Evil 7 gaat afspelen.

Resident Evil 7 is op 24 januari 2017 uitgekomen voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Volg jij de nieuwe content voor Resident Evil 7 nog op de voet, of wacht jij tot alle content uit is voor je je weer vastbijt in de bloedstollende verhalen uit deze franchise? Laat het weten in de comments!

Bron: eurogamer.net

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch