Menu Premium

Tweede DLC Resident Evil 7 nu verkrijgbaar voor PS4

Maarten van Steijn 14/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je inmiddels al weer bijgekomen van de schik uit de eerste DLC? Mooi, want we kunnen weer aan de slag met het tweede DLC Pack van Resident Evil 7, genaamd Banned Footages Vol. 2: Daughters.

Al hoewel de nekharen nu misschien weer overeind gaan staan, is het een slimme keus om toch door te lezen als je geïnteresseerd bent in de inhoud van deze DLC. De eerste DLC is vlak na de release van de originele game al uitgekomen, met daarin drie verschillende soorten game play. Deze tweede DLC gaat daarmee door.

Tijdens de ’21’ game modi, krijgen we te maken met een gamble game op leven en dood – gehost door de enige echte Lucas Baker. Een ander element van deze DLC is ‘Daughters’, waarin je een blik kunt werpen op het doen en laten van de familie Baker, voordat de hel waar Resident Evil 7 om draait, uitbrak. Tot slot krijgen we in deze DLC te maken met Jack’s 55th Birthday. Klinkt vrolijk, is het ook. In deze extra mode mag je namelijk Jack in een race tegen de klok vol gaan stampen met bergen aan voedsel. Deze content staat los van de tapes en het overige verhaallijn en ondersteunt overigens geen VR.

Mocht je op de Xbox One of PC deze game spelen, zal je helaas nog even moeten wachten. Op 24 februari is de DLC hiervoor beschikbaar.

Ben jij al klaar met de huidige content en kijk je uit naar deze tweede DLC? Of las je een pauze in en pak je alle DLC content in één keer weer op? Laat het weten in de reacties!

Bron: vg247.com

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch