Menu Premium

Releasedatum van de Xbox One is bekend gemaakt

Gamekings Redactie 04/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nu eindelijk (voor de meesten) duidelijk wanneer de Xbox One in de winkels ligt. Het was tot vandaag onduidelijk wanneer er eindelijk gespeeld kon worden met Microsoft’s nieuwe console en die onzekerheid is nu weggenomen. De releasedatum van de Xbox One is bekend gemaakt en dat is… 22 november!

Niet voor ons, want wij wisten allang al dat de Xbox One niet dit jaar nog in de Nederlandse winkels ligt. De bekendgemaakte releasedatum geldt dan ook alleen voor de landen waarvan duidelijk was dat zij de Xbox One op tijd krijgen, ofwel Oosterijk, Australië, Brazilië, Canada, Frankrijk, Ierland, Duitsland, Italië, Mexico, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. Zoals je ziet zijn er dus wel wat buurlanden die de console wél op 22 november krijgen, wat betekent dat we, als we veel geluk hebben, welicht dáár een console kunnen regelen. Dat is dan wel met een hele erge nadruk op geluk, want waarschijnlijk zijn ze daar ook binnen no-time uitverkocht.

Het is opvallend dat de Xbox One later dan de PlayStation 4 uitkomt in de Verenigde Staten. Sony’s console ligt namelijk daar op 15 november in de winkels en iedereen die geen seconde langer kan wachten om next-gen te gamen, kan door het verschil van een week en de lagere prijs ervoor kiezen om toch voor een PlayStation 4 te gaan. In het Verenigd Koninkrijk komt de Xbox One wél eerder uit, want in Europa ligt de PlayStation 4 op 29 november in de winkels.

Nu is het wachten tot er een releasedatum bekend wordt gemaakt voor de landen die de Xbox One later krijgen, waaronder wijzelf. Het wordt 2014, maar dat is dan ook alles dat er bekend is.

Releasedatum van de Xbox One is bekend gemaakt

Releasedatum van de Xbox One is bekend gemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch