Menu Premium

Releasedatum Dishonored 2 bekendgemaakt

Mark Hoogland 03/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 van vorig jaar kregen we de eerste en vooralsnog enige indruk van Dishonored 2, de opvolger van de gelauwerde first person stealth game uit 2012. Vandaag werd niet alleen bekend dat we op de komende E3 veel meer van de game zullen gaan zien, ook is de releasedatum van de game onthuld!

Uitgever Bethesda heeft laten weten dat Dishonored 2, wederom ontwikkeld door Arkane Studios, op 11 november het levenslicht zal gaan zien. Naast Corvo Attano, de protagonist uit het eerste deel, zul je in dit vervolg ook in de huid kruipen van Emily Caldwin, het meisje dat je in Dishonored nog had te redden. De stealthy actie, die zich vijftien jaar na de gebeurtenissen uit Dishonored afspeelt, vindt ditmaal plaats in Karnaca, een regio die is geënt op Zuid-Europa. Spelers zullen wederom de keuze hebben om te grof geweld te gebruiken, sluipend te moorden of vijandelijk contact algeheel te vermijden.

Op verdere informatie over Dishonored 2 is het nu nog ruim een maandje wachten; Bethesda heeft aangekondigd de game – met gameplay – te tonen op hun E3-persconferentie, die plaats zal vinden op 12 juni. Stay tuned!

Releasedatum Dishonored 2 bekendgemaakt

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch