Menu Premium

‘Release date Netflix’s The Witcher serie gelekt’

Hylke Haagsma 13/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er een serie op Netflix is waar we erg nieuwsgierig naar zijn dan is dat wel The Witcher. Netflix bevestigde al eerder dat de serie eind 2019 nog uit zou komen, maar er lijkt nu een specifiekere releasedatum te zijn… Pak je zwaard er maar vast bij, roep Ciri en sla die monsters uit de weg, want het is tijd voor The Witcher!

20 december 2019 heb je een afspraak met Geralt

Zeg al je kerst plannen maar vast af, want je hebt echt geen tijd om dagenlang in de keuken te staan. Vanaf 20 december kun je namelijk genieten van The Witcher op Netflix, tenminste… Als we het laatste leak van Recapped mogen geloven. Ze hebben al eens eerder The Witcher nieuws correct uitgelekt en nu komen ze dus met een specifieke releasedatum. 20 december 2019. Daarnaast claimt de website ook nog eens dat er al een groen licht is gegeven voor een tweede seizoen, het filmen van dit tweede seizoen zou in december 2019 of januari 2020 beginnen. Natuurlijk moet je dit gerucht in twijfel trekken, maar het zou zomaar eens de waarheid kunnen zijn. Mede doordat Recapped al eerder correcte informatie uitlekte. Dus je agenda erbij pakken is zeker een optie.

Is dit Witcher leak betrouwbaar?

Daarnaast lekte de site ook al meerdere nieuwtjes over de cast. Zo waren zij de eerste die onthulde dat Anya Chalotra werd gecast als Yennefer en Henry Cavill als Geralt of Rivia. Er is nog geen bevestiging gekomen voor dit gerucht. Netflix heeft nog geen reactie gegeven. Er komt mogelijk wel snel een aankondiging voor de releasedatum.

Heb jij een beetje zin in de Netflix serie over The Witcher? En wat vind je van de cast? En wat verwacht je ervan? Laat het ons direct weten in de comments en stel daar ook vooral al je vragen over dit ambitieuze Netflix project.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch