Menu Premium

Red Dead Redemption 2 hackers hebben wat nieuws bedacht

Dansky 10/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hackers. Als er iets is waar gamers een hekel aan hebben zijn het wel online hackers. Maar deze hackers uit Red Dead Redemption 2 doen het toch even anders.

Red Dead Online

De online variant van Red Dead Redemption 2, welbekend als de Western online tegenhanger van GTA online, zit vol dingen om te doen. Denk aan je eigen Moonshine bar beginnen of Bounties jagen in de gigantische open wereld. Of een stapel gevilde dode paarden vinden. Maar helaas is het zo dat waar online is, hackers te vinden zullen zijn. En in Red Dead Online is dat niet anders. Maar waar de hackers in bijvoorbeeld Modern Warfare aimbots of wallhacks gebruiken zijn deze specifieke hackers toch echt een stuk hilarischer.

Jack.. Skeleton?

De hackers in deze kwestie kunnen vergeleken worden met de verschillende cultists uit Skyrim, Oblivion, World of Warcraft of iedere andere cultist. Iedere speler kan het overkomen: je loopt nietsvermoedend de saloon uit en krijgt ineens een klap op je achterhoofd. Je draait je om, om die gozer eens even exact te vertellen wat jij van ‘m vindt en ziet… een tweehoofdig skelet. Dat overkwam deze Reddit user. In het filmpje is te zien hoe het tweehoofdig skelet hem eens even goed te grazen neemt. Kogels maken schijnbaar niets uit want het skelet blijft gewoon rennen.

Hackers delight

Over het algemeen wordt de hack met enige humor ontvangen. Want laten we eerlijk wezen: het is toch best grappig zolang ze maar niet te ver gaan. Hoe de hackers het doen is ook bekend: ze hangen in een heteluchtballon en spawnen de skeletten, of zichzelf, naast de speler. Meerdere spelers geven dan ook aan om naar boven te kijken zodra er een skelet wordt gespawned.

Het is nog niet bekend wat de skeletten zijn: modded player characters of NPC’s? Aan het filmpje van de Reddit user te zien zou het best een player character kunnen zijn. Dit is te zien aan de manier waarop het skelet toch nog even een tikje op het achterhoofd geeft voordat hij zich uit de voeten maakt.

Er is nog niet bekend wanneer Rockstar dit gaat oplossen maar tot die tijd is het slim om altijd op te letten en als je een skelet ziet in Red Dead Redemption 2, naar boven te kijken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch