Menu Premium

Red Dead Online spelers vinden stapels dode paarden

Hylke Haagsma 20/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is iets vreemds en engs aan de hand in Red Dead Online. Gister begonnen spelers stapels dode paarden te vinden, skinned. Ook spookachtige steden zonder beesten of NPC’s kwamen voorbij…

Red Dead Online vol met dode paarden

Wat is hier aan de hand? Komt er een angstaanjagende DLC aan? Krijgen we weer zombie’s in Red Dead Redemption? Rockstar heeft inmiddels gemeld dat het “probleem” opgelost is. Het was volgens de uitgever allemaal niet de bedoeling en het zou om een fout in de game gaan. Mogelijk heeft dit met de recente grote update te maken.

Is de online game te zwaar voor Rockstar?

De ambient occlusion lighting leek eerder op mysterieuze wijze te zijn verdwenen uit Red Dead Redemption na  updates. Er lijken downgrades te zijn geweest in plaats van upgrades.

Red Dead Redemption is een enorm krachtige game en laat de open wereld met flinke details zien op zowel de PlayStation 4 als de Xbox One. Waarom zou Rockstar hier stappen in terug willen zetten? Sinds de release in oktober komen er regelmatig updates uit voor de game. Meestal gaat het dan om updates voor het online gedeelte van de game. Mogelijk worden deze downgrades uitgevoerd om de online modus soepeler te laten lopen. Zou de grafische zware power een reden zijn voor Rockstar om zo rustig aan te doen met de echt grote updates voor de online modus van de game?

Wat denken jullie? Is Red Dead Online te groot en te zwaar voor Rockstar om er content aan toe te kunnen voegen? Gaat er dan gewoon te veel mis? Laat het ons weten in de comments en stel daar gelijk al je vragen!

***Update***

Rockstar heeft het probleem van de dode paarden inmiddels verholpen. “The issue affecting some players in Red Dead Online that was causing reduced numbers of animals in session and other knock-on effects has been resolved.”

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch