Menu Premium

Red Dead Online doet het goed, maar blijft vooralsnog leeg

Hylke Haagsma 07/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over de hele wereld zijn er al 23 miljoen exemplaren verkocht van Red Dead Redemption 2. Zo liet Take-Two Interactive weten tijdens de bekendmaking van de cijfers van het derde kwartaal. Flinke successen dus voor Take-Two en de netto omzet is inmiddels ook zo’n 1,2 miljard dollar. Ook wat betreft Red Dead Online gaat het lekker, zo geeft Take-Two baas Straus Zelnick aan. De cijfers doen het misschien goed maar veel spelers denken er ook anders over. Natuurlijk gaat het nog om een bèta maar steeds meer mensen vinden de game te leeg en missen nieuwe content.

Battle Royale genaamd Gun Rush

Red Dead Online  is al sinds 27 november speelbaar en op een battle royale modus genaamd gun rush na, is er nog niet veel toegevoegd. Spelers kregen enkele keren gratis gold bars en geld voor in de game. Ook waren er enkele patches, maar verder is er nog vrij weinig veranderd in de bèta. Met name de online free roam voelt behoorlijk leeg. Ook zitten er veel ongemakken in de bèta zoals het feit dat je verschrikkelijk lang moet wachten tussen tussen potjes Gun Rush. Speel je Gun Rush met je vrienden en gaan jullie als een van de eerste dood? Dan moet je het gehele potje blijven wachten om weer bij elkaar in het team te komen. Of je moet er zin in hebben een nieuw potje op te starten en je vrienden nog een keer uit te nodigen. Ook kan je er niet zelf voor kan kiezen om bijvoorbeeld een free-for-all deathmatch te spelen maar speel je de verschillende modus binnen “Showdown Series”. Hierdoor speel je soms twee potjes hostile territory achter elkaar terwijl je eigenlijk erg graag name your weapon wil spelen..

Wat denken jullie? Spreekt de stilte boekdelen? Of moeten we geduldig zijn en krijgt Red Dead Online vanzelf veel content updates zoals dit bij GTA Online het geval is?

En! Wat missen jullie nog in Red Dead Online? Wat willen jullie als eerste zien in een update?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch