Menu Premium
Loading...

Red Dead Online: Gun Rush Review: “Wel guns, maar geen rush”

17/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na maanden wachten is dan eindelijk de Battle Royale mode uitgekomen van Red Dead Redemption 2. Het heeft de naam ‘Gun Rush’ gekregen. Als we Red Dead Online vergelijken met GTA: Online dan zien we dat het western stijltje nog niet zo populair is als GTA. De online mode voelt nog erg leeg aan en ook hier zijn alweer microtransacties in te vinden. Onze grote shooter liefhebber op de redactie, JJ, is samen met de stagiair Michael aan de slag gegaan in Gun Rush. Wat zij van deze mode vinden zie je terug in dit item.

Laat de ‘rush’ van Gun Rush maar achterwegen

Tijdens het spelen van de gamemode is ons al opgevallen dat de wachttijden tergend lang zijn. Zo moet je vaak minstens 10 minuten wachten voordat je überhaupt in een lobby komt. En als je dan lekker in de lobby zit te wachten, dan moet je 9/10 keer ook nog wachten tot dat het potje daadwerkelijk klaar is. En om dan toch nog even verder door te zeuren, vaak zit je ook nog in een lobby met maar één of twee andere mensen. De lobby kan bestaan uit 32 mensen in totaal, maar gemiddelde potjes bevatten maar 8 mensen maximaal. Ook kun je Gun Rush spelen met twee teams van 10 man, of losse squads van vier personen.

Clunky controls

Iedereen weet dat Red Dead Redemption 2 geen shooter is. Eigenlijk zijn alle games van Rockstar geen shooters. Toch is het ontzettend vervelend dat je een gamemode probeert te spelen wat voornamelijk draait om de shooting mechanics, waarin je moeite hebt met clunky controls. Zo blijf je vaak hangen achter een boom als je dekking probeert te zoeken of voelt het mikken niet helemaal fijn aan zoals je gewend bent van andere games. Ook het feit dat er een verschrikkelijk grote aim assist in de game zit, wat natuurlijk logisch is bij zulk soort spellen, maar dat maakt de Battle Royale ervaring er niet beter op. We hopen dat Rockstar Games hier in de nabije toekomst nog aan gaat werken om deze puntjes te verbeteren. Want nu heb je wel de mooiste Battle Royale aller tijden, helaas nog niet de beste. Wat vinden jullie van de gamemode tot nu toe? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch