Menu Premium

Rainbow Six Siege Year 2 content is bekend gemaakt

Tim Koelen 01/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het eerste jaar van Rainbow Six Siege is bijna achter de rug. De game is in het afgelopen jaar voor velen een game geweest waar altijd wel naar werd teruggekeerd. Ubisoft komt daarom met goed nieuws, want de content voor Rainbow Six Siege Year 2 is bekend gemaakt!

De Season Pass van jaar 2 is inmiddels verkrijgbaar in zowel de Xbox Marketplace, als in de PlayStation Store en ook op Steam kan je de Pass alvast halen. Doe je dit vóór 7 februari? Dan krijg je er de Obsidian Weapon Skin erbij.

Naast de voordelen als twee extra Daily Challenges en een XP-booster bevat de Year 2 Season Pass ook de 8 nieuwe operators die in de loop van 2017 uit moeten komen. Zo zullen er voor Spanje, Hong Kong, Polen en Zuid-Korea twee nieuwe operators verschijnen. Deze operators zijn 7 dagen eerder speelbaar voor de gamer met de gloednieuwe pass. Check de afbeelding hieronder vooral voor de inhoud van wat de Year 2 Pass te bieden heeft.

Afgelopen dinsdag kwamen Boris en Skate met een review voor de laatste operators en map van 2016 die verschenen onder de naam “Operation Red Crow”. Die review kan je hier checken.

Ben je blij dat Ubisoft nog minimaal een jaar doorgaat met het ondersteunen van Rainbow Six Siege? Of heb je de game het afgelopen jaar links laten liggen? Laat het weten in de comments!

ubisoft-season-pass-2

Bron: Rainbow 6

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch