Menu Premium

Rainbow Six Siege lanceert met tien multiplayer maps

Gamekings Redactie 16/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rainbow Six Siege is een tactische shooter waarin fanatieke spelers ongetwijfeld iedere map binnen de kortste keren uit hun hoofd zullen leren. Nu is bekend hoe veel maps er precies aanwezig zullen zijn in de game wanneer deze lanceert, namelijk tien!

Of dat aantal veel of weinig is, verschilt per persoon, maar level designer Benoit Deschamps vertelt in een interview met PC Gamer dat hij in eerste instantie “wel 50 ideeën had voor map settings”. Vervolgens heeft hij flink in dat aantal moeten snijden, waardoor er nu tien maps over zijn die in de uiteindelijke game zullen komen. Iedereen die dit aantal ietwat tegen vindt vallen, hoeft zich echter geen zorgen te maken. Deschamps vertelt namelijk: “Vooralsnog zijn het er tien, maar er staan meer maps op de planning, omdat we al werken aan content die uitkomt na de release van Rainbow Six Siege.”

Rainbow Six Siege komt 1 december dit jaar naar de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wat vindt jij van het aantal maps in Rainbow Six Siege? Zie jij graag tien uiterst gevarieerde maps, of hadden het er voor jou wel meer dan tien mogen zijn? Laat het weten in de comments!

Bron: PC Gamer

Rainbow Six Siege lanceert met tien multiplayer maps

Rainbow Six Siege lanceert met tien multiplayer maps

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch