Menu Premium

Rainbow Six Siege krijgt middels nieuwe patch meer Custom Game-opties

Samuel Boyd 11/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste patch voor Rainbow Six Siege kwam nog vrij recent, op 2 februari, uit. De patch bracht echter niet alleen verbeteringen, maar ook nieuwe bugs. Zo introduceerde de patch problemen met hit detection en melee aanvallen, naast de Kapkan-glitch. Vandaag komt patch 2.1 uit voor de PC die niet alleen deze bugs recht zet, maar ook nieuwe aanpassingen brengt!

De patch brengt een hele hoop veranderingen, zoals een fix voor bepaalde glitches en level-exploits. De grootste toevoeging is toch wel de mogelijkheid om 10-player custom games op dedicated servers te creëren. Hier kan bovendien nog een elfde speler bij die de match kan bekijken. Helaas moeten console-gamers het nog even met patch 2.0 doen, de nieuwe patch komt vandaag namelijk alleen op de PC uit.

Voor alle updates en aanpassingen verwijzen we je door naar de bronvermelding. PC-gamers kunnen vanaf vandaag de patch downloaden, op de PlayStation 4 en Xbox One komt de patch op 16 februari uit. Ben jij blij met de komst van deze nieuwe patch, of heb je niets van de recente bugs gemerkt? Laat het weten in de comments!

Bron: Ubisoft

Rainbow Six Siege krijgt middels nieuwe patch meer Custom Game-opties

Rainbow Six Siege krijgt middels nieuwe patch meer Custom Game-opties

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch