Menu Premium

[UPDATE] Rainbow Six Siege bevat geen verhalende singleplayer-modus

Karim Shehata 28/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE:  Dat Rainbow Six Siege geen verhalende singleplayer bevat, betekent niet dat je de game enkel online kunt spelen. In Rainbow Six Siege brengt Ubisoft de populaire Terrorist Hunt-modus terug, die je zowel offline als online kunt spelen. In deze modus kun je het in verschillende missies opnemen tegen computergestuurde tegenstanders.

Origineel bericht:

Op dit zekere moment is er een closed beta gaande van Rainbow Six Siege. De tactische first-person shooter zal eind dit jaar gaan verschijnen en wordt nu dus door een hoop gamers getest. Vandaag is er meer nieuws naar buiten gekomen over de game. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege zal namelijk geen singleplayer campaign gaan bevatten, maar het anders aanpakken wat betreft de singleplayer.

Dit heeft de van origine Franse uitgever bevestigd op de EGX van afgelopen weekend aan What Culture. “Er is geen story mode. Je gaat door een training heen, waarin je de verschillende operators en de gadgets leert kennen”, aldus Ubisoft. Daarbij wordt aangegeven dat het wel mogelijk zal zijn om de matches die je met bots uitvoert te customizen, terwijl je ook de content vrij zal spelen die je normaal vrij speelt als je multiplayer zou spelen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege verschijnt op 1 december 2015 voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Op dit moment is zoals gezegd er een closed beta gaande, welke is verlengd tot aanstaande donderdag. De beta zou oorspronkelijk lopen tot vandaag.

Bron: What Culture

Rainbow Six Siege heeft geen singleplayer campaign

Rainbow Six Siege heeft geen singleplayer campaign

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch