Menu Premium

Quantum Break officieel uitgesteld tot 2016

Franky Mangal 02/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft heeft vandaag bekendgemaakt dat de Xbox One exclusive Quantum Break is uitgesteld. De nieuwe game van Remedy Entertainment zou oorspronkelijk eind 2015 verschijnen, maar is nu verschoven naar 2016. Er waren eerder al geruchten dat dit zou gaan gebeuren.

Volgens Shannon Loftis van Microsoft hoeven Xbox One-bezitters niet te teuren over het uitstel met de “sterkste line-up in Xbox-geschiedenis” in het vooruitzicht, met onder andere Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider, Fable Legends, Forza Motorsport 6 en de titels die Microsoft nog gaat onthullen. “Met de hoeveelheid titels die dit jaar verschijnen kunnen door het verschuiven van Quantum Break naar 2016 ook het nieuwe jaar met een ijzersterke nieuwe game openen”, aldus Shannon Loftis. In november 2014 gaf Xbox-baas Phil Spencer al aan dat de grote hoeveelheid titels voor het najaar er voor zou kunnen zorgen dat er wellicht wat verschoven zou moeten gaan worden.

Remedy Entertainments creative director Sam Lake geeft aan dat de fans zich geen zorgen hoeven te maken en dat de extra tijd goed gebruikt zal worden om “de game verder te polijsten om de hoge kwaliteit aan entertainment af te leveren die men gewend is van de studio”. Wat vind jij van het uitstel van Quantum Break naar de lente van 2016? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Remedy Games – via VideoGamer

Quantum Break officieel uitgesteld tot 2016

Quantum Break officieel uitgesteld tot 2016

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch