Menu Premium
Loading...

Quantum Break Live Action Trailer

Rik Koning 30/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Quantum Break is één van de meest geanticipeerde games voor de Xbox One van dit jaar. De game zou oorspronkelijk uitkomen in 2014, maar werd in eerste instantie uitgesteld naar 2015, om later nogmaals doorgeschoven te worden naar 2016. Het heeft dus even mogen duren, maar volgende week is het dan eindelijk zover… en wat zou een release zijn zonder een vette live action trailer?

Mocht je alvast op de Quantum Break Live Action Trailer geklikt hebben; nee, dit is geen trailer van een Hollywood-film. Microsoft heeft voor Quantum Break een ware live action trailer gemaakt, om zo nog meer de nadruk te leggen op de filmische ervaring die de game moet gaan bieden. In de beelden zijn bekende acteurs als Shawn Ashmore (onder andere bekend van X-Men en The Following), Dominic Monaghan (The Lord of the Rings en Lost) en Aiden Gillen (Game of Thrones) te bewonderen, zowel in levende lijve, als in de game.

Dinsdag 5 april is het zo ver, dan verschijnt de game voor Windows 10 en de Xbox One. Gaat Quantum Break de hype waarmaken?

Quantum Break Live Action Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch