Menu Premium

PUBG, FIFA 20 en Star Wars: Jedi Fallen Order speelbaar via Google Stadia

Jan Johan Beldrok 28/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Google Stadia hield dinsdagmiddag een zogenaamde Google Stadia Direct. Daarin presenteerde de Amerikaanse grootmacht een aantal ‘nieuwe’ games voor hun gamestreamingdienst. En dat werd wel een beetje tijd ook, want het is veel te stil rond Stadia. Maar nu dus wat frisse games erbij. Zo is de aanstichter van de Battle Royale manie,  PlayerUnknown’s Battlegrounds, vanaf nu beschikbaar op Stadia. De game is gratis voor abonnees van de Pro-versie. Het spel kan ook voor 30 euro gekocht worden als je het wilt spelen via de gratis versie van Stadia.

Eindelijk wat nieuwe games voor de dienst

Andere games die werden aangekondigd, waren de footie FIFA, de footie met een andere bal, Madden NFL en Star Wars: Jedi Fallen Order. Deze games zijn vanaf de herfst beschikbaar op de dienst. Je moet deze games wel eerst aanschaffen om ze te kunnen spelen. Maar dat is bij andere platformen natuurlijk ook het geval. Op Nvidea GeForce na dan. Verder bracht Google nieuws over een aantal van hun eigen games. Want ook daar willen we wel eens wat van zien. Google toonde beelden van onder andere Crayta. Dit is een multiplayergame waarin spelers zelf games kunnen maken. Verder beloofde het deze te komen met een nieuwe Stadia Connect-uitzending waarin onder andere meer bekend wordt gemaakt over Orcs Must Die 3.

Google Stadia Pro is de eerste twee maanden gratis

Mocht je aan de slag willen met Google Stadia Pro, dan kan dat gratis. De Pro-versie van de gamestreamingdienst kost namelijk de eerste twee maanden voor alle gebruikers helemaal niks, noppes, nada. Gamers die daarna maandelijks blijven betalen voor de Pro-versie, kunnen dan PUBG spelen zonder de game aan te schaffen. Wie alleen gebruik maakt van de gratis versie van Stadia, moet los voor het spel betalen. De game staat voor 30 euro in de Stadia Store, maar er zijn ook duurdere versies met onder andere een season pass en cosmetische extra’s.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch