Menu Premium

PS4-bundel met Killzone: Shadow Fall bevestigd door Sony

Gamekings Redactie 26/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was even afwachten of er van de PlayStation 4 ook bundels zullen verschijnen, maar eindelijk weten we meer. Vandaag is de PS4-bundel met Killzone: Shadow Fall bevestigd door Sony en morgen volgen er nog drie! Goed nieuws voor gamers die graag een next-gen console kopen waar al een game bij zit.

Het was een slimme zet van Sony om de PlayStation 4 goedkoper dan de Xbox One op de markt te zetten. Daarvoor moest natuurlijk wel de next-gen PlayStation Eye uit de standaard inhoud verdwijnen. Het scheelt dat de PlayStation Eye niet zo’n prominente rol in de visie van de PlayStation 4 speelt, waar Kinect 2.0 wél een speerpunt in de Xbox One-marketing vormt. Toch hoeft dat niet te betekenen dat er geen alternatieve bundels verschijnen naast de gebruikelijke standaard editie. Voor gamers met een iets grotere portefeuille wordt straks namelijk ook een bundel met iets meer inhoud beschikbaar gesteld. Dat heeft Sony vandaag bevestigd. Voor dezelfde prijs als van een Xbox One met een controller en Kinect, kunnen gamers straks een PS4-bundel met een fysiek exemplaar van Killzone: Shadow Fall, een tweede Dualshock 4-controller en de PlayStation Camera in hun armen sluiten.

De bundel is niet onbeperkt verkrijgbaar en daarom wordt verwacht dat alle gamers die ‘m niet reserveren achter het net zullen vissen. Heb je al een standaard PlayStation 4-pakket gereserveerd, vrees dan niet. Naar verwachting gaan winkeliers de pre-orderlijst op volgorde af om gamers te vragen of zij hun reservering willen omzetten. Wel zo eerlijk dus! Morgen maakt Sony nog drie andere bundels bekend. Dat wordt misschien nog wel moeilijk kiezen, wanneer Sony’s next-generation console het daglicht ziet op 29 november.

PS4-bundel met Killzone: Shadow Fall bevestigd door Sony

PS4-bundel met Killzone: Shadow Fall bevestigd door Sony

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch