Menu Premium

Private Match-optie voor Titanfall verschijnt vandaag

Lisette Atsma 10/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij het releasen van de game had de Titanfall-ontwikkelaar beloofd dat het spelen van Private Matches een optie zou worden op een gegeven moment. Respawn Entertainment heeft net op Twitter laten weten dat het vandaag dan de grote dag is, want de Private Match-optie voor Titanfall verschijnt vandaag op een nog nader te bepalen tijdstip.

Naast het toevoegen van de Private Match-optie zal er ook een update van de Gooser Challenge plaats vinden. Deze uitdaging hield eerst in dat je vijftig piloten moest doodschieten, terwijl ze uit hun Titan sprongen met behulp van hun schietstoel. Dit blijkt in de realiteit niet goed te werken en daarom zijn het er na de update van vandaag nog maar vijf.

Titanfall is een 6 versus 6 multiplayer-only game. De optie voor Private Matches, waar je dus echt zelf je team kunt uitkiezen, is dus geen overbodige luxe. Het originele doel van Respawn is geweest om de Private Match-optie al ten tijde van de release klaar te hebben staan, maar dit is de ontwikkelaar niet gelukt. Nu bijna een maand later is de optie dan eindelijk klaar voor release.

Gezien we in Nederland nog amper tot geen toegang hebben tot de Xbox One en met de uitgestelde release voor de Xbox 360-versie hebben tot nu toe vooral de eigenaren van de pc-versie hiermee moeten leven. De Xbox 360-adaptatie is ontwikkeld door Bluepoint Games en niet door Respawn zelf. Ze willen de game op de Xbox 360 even vet maken als op de Xbox One, en dit was het nog niet op de dag dat de game eigenlijk uit zou komen. “Daarom geven we Bluepoit Games dat extra beetje tijd, zodat alle details precies zullen kloppen”, aldus Electronic Arts. Het is overigens nog onduidelijk of de Private Match-servers ook al gelijk beschikbaar gaan zijn voor de Xbox 360-versie. Dit wordt naar verwachting later vandaag duidelijk.

Private Match-optie voor Titanfall verschijnt vandaag

Private Match-optie voor Titanfall verschijnt vandaag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch