Menu Premium
Loading...

[Prijsvraag] Doritos Skip or Trip

Gamekings Redactie 23/07/2012 Tweet Het Like/Deel Het

Je weet dat we over de hele wereld vliegen om jou op de hoogte te houden van alle brute games. Een feestje slaan we nooit af, en zo hebben we heel wat feesten aan de andere kant van de wereld gezien. Deze kans krijg jij nu ook. Met de Doritos Skip or Trip prijsvraag maak je kans om tot in de late uurtjes het nachtleven in Moskou, Istanbul en Berlijn onveilig te maken.

Alleen naar een feestje gaan, is natuurlijk geen reet aan. Maar durf jij het aan om met twee onbekenden op reis te gaan? Met de Doritos Skip or Trip game moet je twee partygangers zoeken en een trio maken. Hoe meer trio’s je maakt, des te meer kans je maakt op de feesten van je leven. Deze onbekenden hebben dan negen uur de tijd om je te Skippen of te Trippen.

Word je geskipt? Dan moet je opnieuw beginnen. Word je getript of is de tijd verstreken? Dan zit je aan elkaar vast en ben je straks misschien wel onderweg naar de Late Night Triangle Trip in Moskou, Istanbul en Berlijn. Daarnaast zijn er ook nog genoeg andere prijzen te winnen die niet misstaan op een feestje: HD Hero Naked Go Pro’s, Retro Boomboxen, Spotify premium accounts, Doritos Late Night pakketten en nog veel meer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch