Menu Premium

Pre-order bonussen van Diablo 3: Reaper of Souls zijn onthuld

Karim Shehata 25/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de lente van 2012 verscheen het langverwachte Diablo 3. De game kende in het begin redelijk wat opstartproblemen, maar kwam uiteindelijk toch lekker van de grond. Wanneer je Blizzard echter al een tijdje kent, weet je dat het eigenlijk nooit bij alleen de originele game blijft. De ontwikkelaar, bekend van onder meer World of Warcraft en StarCraft, brengt altijd meerdere uitbreidingspakketten uit voor een game voordat er überhaupt aan de ontwikkeling van een eventueel nieuw deel wordt gedacht. Dit is ook nu het geval, want volgende maand komt Diablo 3: Reaper of Souls uit. Nu is overigens ook duidelijk geworden hoeveel beter je ervan wordt als je het pakket wil aanschaffen, want de pre-order bonussen van Diablo 3: Reaper of Souls zijn onthuld door Blizzard.

Zo krijg je de Wings of Valor en Valla The Demon Hunter wanneer je besluit over te gaan op een pre-order voor Reaper of Souls. Eerstgenoemde item roept de vleugels op van de Archangel of Valor, welke je dan dus kunt gebruiken voor je personages in Diablo 3. Valla The Demon Hunter heeft overigens niet zoveel met Diablo 3: Reaper of Souls te maken, want deze krijg je cadeau voor de game Heroes of the Storm. Deze game is echter nog niet verschenen en onduidelijk is voorlopig nog wanneer dit wel gaat gebeuren.

Blizzard geeft aan dat je deze items alleen krijgt wanneer je jouw game key van Diablo 3: Reaper of Souls activeert voordat het de eerste van april is, dus dat kan tot 31 maart 23:59 uur! Door middel van een pre-order krijg je deze items dus, maar ook wanneer je de game op de dag van release besluit aan te schaffen. Diablo 3: Reaper of Souls verschijnt op 25 maart voor de PC, terwijl het nog onduidelijk is wanneer de eerder aangekondigde PlayStation 4-versies verschijnen van zowel Diablo 3 als Diablo 3: Reaper of Souls.

Pre-order bonussen van Diablo 3: Reaper of Souls zijn onthuld

Pre-order bonussen van Diablo 3: Reaper of Souls zijn onthuld

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch