Menu Premium

Pokkén Tournament DX aangekondigd voor de Nintendo Switch

Maarten van Steijn 06/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon is niet de enige aankondiging geweest tijdens de Nintendo Direct van vandaag. Ook de Switch wordt niet overgeslagen – Pokken Tournament DX zit er namelijk aan te komen voor deze nieuwste console van Nintendo. Deze game gaat je vast nog bekend voorkomen, aangezien hier al eerder een release van is geweest voor de Nintendo Wii U, waar David en Shelly uitvoerig over gepraat hebben in de review.

Pokkén Tournament DX is, naast het hebben van een aparte naam, een Pokémon en Tekken cross-over fighting game. Vergelijkbaar met deze port naar de Switch is bijvoorbeeld een Mario Kart 8 Deluxe, waar ook een aantal extra’s aan zijn toegevoegd in de Switch versie. Zo krijgen we straks een vijftal nieuwe Pokémon om de arena mee te betreden. Deze Pokémon zaten destijds wel al bij de arcade-versie van de game. De nieuw toegevoegde Pokémon zijn als volgt: Scizor, Darkrai, Empoleon, Decidueye en Croagunk. Een ander pluspunt van een titel als deze op de Nintendo Switch, is het tegen elkaar knokken met allebei één Joy-Con in de hand.

Erg lang hoeven we ook niet meer te wachten op deze game. Na waarschijnlijk nog meer informatie tijdens de E3, mogen we namelijk vanaf  22 september 2017 al aan de slag met deze titel. Kijk jij uit naar deze extra uitgebreide versie, of verschuift jouw aandacht langzamerhand naar een aankomende Mario Kart 8 Deluxe of Super Mario Odyssey? Laat het weten in de reacties.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch