Menu Premium

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon voor Nintendo 3DS aangekondigd tijdens Nintendo Direct

Maarten van Steijn 06/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat er vandaag om 16.00 een korte Nintendo Direct aan zat te komen die zou gaan draaien om Pokémon, was al eerder bekend. Wat we precies konden verwachten, daar waren de meningen nogal over verdeeld. Maar nu blijkt, er gaat een sequel verschijnen van de laatste Pokémon. Deze sequel draagt de naam Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon.

Waar sommige fans van de franchise misschien hadden gehoopt op een nieuwe Pokémon voor de Nintendo Switch, zit dit er helaas nog even niet in. Deze sequel gaat namelijk alleen uitkomen voor de Nintendo 3DS. Hierbij moet wel gezegd worden dat tijdens de Direct niet specifiek werd gezegd dat het om een New 3DS exclusive gaat, dus zal de game in alle waarschijnlijkheid ook op de 2DS speelbaar zijn.

Er is in zekere zin wel een verbinding met de originele Sun en Moon games, deze Ultra sequel gaan zich namelijk in dezelfde regio afspelen, Alola dus. Wel krijgen we een heel nieuw verhaal voorgeschoteld, inclusief nieuwe Pokémon. In grafisch opzicht is er ook het één en ander bijgeschaafd de twee legendarische Pokémon, Solgaleo en Lunala. Check hierom alleen al dus even de onderstaande trailer!

Erg veel informatie is er niet vrijgegeven in deze 8 minuten durende livestream. Was het voor jou wel genoeg om je interesse te wekken en kijk je dus ook uit naar meer informatie hierover tijdens de E3? De game moet op 17 november dit jaar nog gaan verschijnen in Nederland.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch