Menu Premium

Pokémon Sun and Moon zijn de meest gepreorderde games in de historie van Nintendo

Karim Shehata 31/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Pokémon GO dit jaar de Pokémon-franchise nieuw leven in heeft geblazen, moge duidelijk zijn. De game sprak een nieuw publiek aan en mensen over de hele wereld renden achter Pokémon aan. Alhoewel de hype flink is gaan liggen, blijft de Pokémon-franchise er van profiteren. Zo is nu bekend dat Pokémon Sun and Moon pre-order records aan het verbreken zijn.

Pokémon Sun and Moon zijn namelijk de meest gepreorderde games in de historie van Nintendo! Hierdoor kun je wel zeggen dat de games nu al een niet te stoppen succes zijn en zelfs met alleen de pre-order cijfers, die overigens niet exact bekend zijn gemaakt, al indrukwekkende verkoopcijfers weten neer te zetten. Overigens is de demo ook al meer dan 3,5 miljoen keer gedownload, wat natuurlijk ook al veel zegt over hoeveel mensen naar deze game uitkijken.

Pokémon Sun and Moon verschijnen op 23 november voor de 3DS. Shelly en David hebben de demo gespeeld en hebben aardig wat te zeggen over de games, zoals je hier kunt zien. Daarnaast werden laatst de laatste evoluties van de starter Pokémon onthuld in een trailer.

Heb jij de demo gespeeld en ga je Pokémon Sun of Moon halen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch