Menu Premium
Loading...

Pokémon Sun and Moon trailer toont laatste evoluties starter Pokémon

Karim Shehata 27/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon Sun en Moon komen over een maandje uit voor de 3DS en het lijkt het meest ingrijpende deel ooit te gaan worden. In deze Pokémon Sun and Moon trailer zien we de laatste evoluties van de starter Pokémon en zien we oude bekenden terugkeren!

Zo krijgen we in de trailer meteen te maken met Decidueye, de laatste evolutie van Rowlett. De Pokémon krijgt in zijn laatste evolutie een capuchon en is daardoor niet alleen een Grass-type, maar ook een Ghost-type. Vervolgens krijgen we te maken met Inceneroar, met afstand de stoerste Pokémon van de drie. Hij is de laatste evolutie van Fire-type Pokémon Litten en is in zijn laatste evolutie ook een Dark-type Pokémon. Tenslotte krijgen we te maken met Primarina, de laatste evolutie van Water-type Pokémon Popplio. Primarina is naast een Water-type, ook een Fairy-type Pokémon.

Vervolgens krijg je in de trailer te zien welke Pokémon de Island Guardians zijn, komen Red en Blue even langs en leren we dat de Alola-regio ook een Pokémon League heeft. Duidelijk is dus dat je de trailer even moet checken, zodat je op de hoogte bent van het laatste nieuws rondom Pokémon Sun and Moon.

Pokémon Sun en Pokémon Moon verschijnen allebei op 23 november in Europa voor de Nintendo 3DS. Ga jij Sun of Moon halen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch