Menu Premium

Pokémon GO Plus gebruikt alleen normale Poké Balls

Soraya van der Weiden 15/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De armband waar iedereen al sinds juli vol smart op aan het wachten is, komt bijna uit! Hoewel het felbegeerde item voor velen een instant buy was, was het nog niet helemaal duidelijk wat het nou allemaal wel en niet kan. Gelukkig zijn er een aantal mensen die het Pokémon-accessoire al in huis hebben en ermee op stap zijn gegaan. Inmiddels is er dan ook meer bekend geworden over deze armband: Pokémon GO Plus gebruikt alleen normale Poké Balls.

Gelukkig is er ook goed nieuws. Pokémon Go Plus lijkt wel goed de afgelegde afstand bij te houden waardoor je Buddy en eieren ook mee profiteren. Ook blijft de armband werken als je telefoon vergrendeld is. Alle Pokémon die je dan tegenkomt, zullen een Poké Ball naar hun hoofd krijgen. Houd er dus wel rekening mee dat dit alleen normale Poké Balls zijn. Hierdoor worden lang niet alle Pokémon gevangen en mis je misschien wel een Charizard! Wat de kans is dat een Pokémon aan je ontglipt als je Pokémon Go Plus gebruikt, is nog onbekend.

Pokémon Go Plus is vanaf dit weekend dan eindelijk verkrijgbaar, ga jij rondlopen met dit kekke accessoire? Laat het ons weten in de comments! Ondertussen kijken wij nog een keer naar één van de eerste Pokémon Go-avonturen van Karim en de stagiaires.

Bron: VG 24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch