Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Goed verhaal, lekker kort

Gamekings Redactie 08/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms hebben we een onderwerp voor een Gamekings Extra en soms laten we gewoon zien wat we gaan doen. Dit keer gaan we met Karim en een handje vol stagiairs bier halen bij de supermarkt in ‘Gamekings Extra: Goed verhaal, lekker kort’!

We gaan in Amsterdam-Noord naar de Deen, een supermarkt waar de schrijver in kwestie overigens voor het eerst kennis mee maakt. Echter gaat dit niet geheel op het tempo dat het zou moeten gaan, want we hebben nogal wat moeite met het inladen van lege kratten bier in de auto. Daarnaast stoppen we onderweg vaak genoeg, om Pokémon te vangen. Dit is natuurlijk veel belangrijker dan op tijd terug zijn met nieuw bier voor de livestream!

Ga er dus even voor zitten en check hoe een gemiddeld ritje naar de supermarkt in z’n werk gaat, met name sinds Pokémon GO speelbaar is in Nederland. Drop in de comments of jij ook veel langer doet over een ritje naar de supermarkt sinds deze game deze week je iPhone of Android-toestel heeft overgenomen en of je stagiair Mo’s goede verhaal over sinaasappels ook zo’n fantastisch verhaal vond. Oh, en je bent gewaarschuwd: gezien niet alles vlekkeloos verloopt, hebben we flink wat woorden weg moeten bliepen! Enjoy!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch