Menu Premium

Pokémon Direct aangekondigd voor donderdag 9 januari

Oubaïd 07/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwe jaar is weer in volle gang, zo ook voor Nintendo. Via Twitter liet Nintendo zojuist weten dat er aanstaande donderdag 9 januari om 15.30 uur een speciale Pokémon Direct zal worden uitgezonden. De presentatie duurt ongeveer 20 minuten.

Eerste Direct van 2020

Het hing al een tijdje in de lucht en hoewel deze Direct misschien niet de algemene Direct is waar men op had gehoopt, is het natuurlijk altijd interessant om te zien waar de serie na Sword and Shield heengaat. Dit neemt uiteraard niet weg dat er later in januari of februari een volledige Nintendo Direct volgt om een beeld te krijgen hoe 2020 er voor de Switch uitziet. Wat zeker is, is dat Pokémon daar onderdeel van zal zijn.

Pokémon HOME, Diamond and Pearl remakes?

Waar gaat deze Direct dan over? Nintendo kan het over de vorig jaar aangekondigde cloud service Pokémon HOME hebben. Dat moet DE plek worden waar je al je monsters uit de 3DS en Switch-games maar ook Pokémon GO bewaard. Wat games betreft, het is mogelijk dat we uitbreidingen zien voor de recente hoofddelen Sword and Shield, meer informatie over de nieuwe Detective Pikachu voor de Switch, of een andere spin-off. In de wandelgangen worden ook remakes van Diamond and Pearl of vervolgen in de Let’s Go-serie genoemd.

Wat hoop jij in de Pokémon Direct te zien? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch