Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Pokémon Sword and Shield Premium Review: “heeft een uitgesproken stijl”

19/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is Pokémon Sword and Shield de beste Pokémon ooit gemaakt? Met de huidige technologie is het natuurlijk zeer zeker mogelijk. En Nintendo weet deze technologie meestal wel goed uit te voeren. Is dat dit keer ook het geval? Boris en Emiel hebben de game gespeeld en vertellen je alles over hun ervaringen. En die verschillen behoorlijk van elkaar.

Pokémon Sword and Shield

Zoals de meeste Pokémon-games komen ze in tweeën. Sword en Shield. De game is inmiddels een tijdje uit op de Nintendo Switch (15 november). Je maakt een enerverende reis door Galar, een enorme regio met diverse omgevingen. Van het rustieke platteland en moderne steden tot een donker bos en met sneeuw bedekte bergen: er valt genoeg te ontdekken. De mensen en Pokémon die je in Galar tegen gaat komen, werken nauw samen om de industrieën in de regio op te bouwen. Kies een partner-Pokémon, vang, train en ruil Pokémon om een team samen te stellen en ga de Gym Challenge aan om uiteindelijk kampioen van Galar te worden. Een echte Pokémon-ervaring dus.

Galar is levendig

Op je reis door Galar kom je vanzelfsprekend allerlei mensen en Pokémon tegen. Terwijl je door dit gebied heen loopt ontdek je nieuwe en bekende Pokémon en alles wat daar tussenin zit. Verder verken je een levendige wereld vol geheimen. En wat dacht je ervan om de blits te maken met een nieuwe outfit en trendy kapsel? Galar barst verder van de nieuwe functies en mogelijkheden, zoals grotere en sterkere Pokémon dankzij Dynamax en Gigantamax, een enorme Wild Area om te ontdekken, Max Raid Battles met andere spelers en meer. Je kunt zelfs met je Pokémon spelen en koken in het Pokémon Camp. En laten we eerlijk zijn: dat is toch wat iedereen wil?

Denk jij dat Pokémon Sword and Shield de beste Pokémon is? Laat het weten in de comments hieronder en deel je ervaringen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch