Menu Premium

Pokémon beloont na wandelen nu slapen

Jelle Klaver 30/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Pokémon Company brengt in 2020 hun nieuwe mobile game uit, Pokémon Sleep. Waar in 2016 GO uit kwam en je beloonde voor het wandelen over de planeet, gaat de nieuwe game je belonen voor een goede nachtrust. Dit maakte het bedrijf bekend in een tweet.

Slapen met Pokémon

Hoe gaat de game er nou precies uit zien? De visuals zijn nog zeker niet bekend, maar is er wel bekend wat je dan wel moet doen. En dan is eigenlijk niets anders dan gewoon slapen. Door een goede nachtrust te hebben train je beestjes om een zo’n sterk mogelijk team te krijgen.

Hoe gaat het Japanse bedrijf dan registreren hoe goed jij wel niet slaapt? Dit heeft alles te maken met de Pokémon GO Plus + accessoire. Dit wordt een geüpgradede versie van de Go Plus die nu al beschikbaar is. Met dit handige dingetje kan je met één knop makkelijk lieve beestjes vangen op GO. Er wordt nu gewerkt aan een verbeterde versie van het apparaat die ook je slaapritme gaat registreren en doorstuurt via bluetooth.

Als je het over slapen en een Pokémon hebt dan denk je eigenlijk maar aan één Pocket Monster, Snorlax. Dit enorm beest is nu voor de fanatieke GO speler tot 3 juni te vangen.

Aankondigingen

De game over slapen is zeker niet de enige aankondiging die er gedaan is door het Japanse bedrijf. Ook werd er bekend gemaakt dat er een nieuwe service voor mobile en switch eraan komt genaamd Pokémon Home. Dit wordt een service waar je meest favoriete beestjes van alle verschillende games samen kan brengen.

Dan houden de aankondigingen nog niet op. De detective game over het paradepaardje Pikachu gaat namelijk naar de switch komen. Deze aankondigingen werden allemaal gedaan op het twitter account.

Laat weten in de comments of jij het bij wandelend trainen houdt of het liever slapend doet!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch