Menu Premium

Stof je Pokéballs maar af, Pokémon GO kan elk moment officieel uitkomen

Bas Boudewijn 06/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er de nodige tijd op moeten wachten, maar het lijkt er toch echt op dat we binnenkort aan de slag kunnen met Pokémon GO voor Android en IOS. Je hoeft dus niet lang meer te wachten tot jij in jouw achtertuin die vervelende Beedrill kunt wegjagen of verse Deerling kunt gaan vangen op de hei: Pokémon GO kan elk moment officieel uitkomen!

Sinds vandaag is Pokémon GO beschikbaar voor alle Australiërs, om zo alle Kangaskan in de woestijn te vangen. Eerder konden Japanse gamers al aan de slag met de nieuwe samenwerking tussen Game Freak en Niantic Games. Volgens verschillende bronnen wordt het binnen een niet al te lange tijd ook voor ons mogelijk om onze gloednieuwe Pokéballs op de monstertjes van Nintendo te gooien om zo jouw sterkste ‘party’ te maken.

In Pokémon GO trek jij de wijde wereld in om zoveel mogelijk Pokémon te vangen en te trainen, om daarna competitief battles te kunnen uitvechten met vrienden. Niantic Games, bekend va Ingress, ontwikkelt het mobiele project van de Nintendo-klassieker.

Kun jij ook niet wachten om een keer naar buiten te gaan? Gelukkig hoeft dat ook niet veel langer. Doe je schoenen vast aan en leg je schone ondergoed, je Pokédex en natuurlijk je Pokéballs vast klaar, want Pokémon GO komt eraan. Welke Pokémon zie jij graag in je tuin voorbij komen? Laat het ons even weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch