Menu Premium
Loading...

PlayStation Vita Pets trailer

Gamekings Redactie 15/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is onmogelijk om allergisch te zijn voor virtuele huisdieren. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijker te verzorgen en maakt het niet uit als je er een dagje geen tijd voor hebt. Of dat dan ook de reden is dat huisdiergames zo populair zijn, weet ik niet, maar blijkbaar werkt het zo goed dat alle schattigheid ook op Sony’s laatste handheld moet verschijnen. PlayStation Vita-bezitters opgelet: Je kunt binnenkort baasje worden van een virtuele hond, zoals je ziet in de PlayStation Vita Pets trailer!

Eerlijk is eerlijk, de overeenkomsten met Nintendogs vallen niet te ontkennen. Als we kijken naar Nintendo’s game uit 2005 zien we wel degelijk dat dit een zeer grote inspiratiebron geweest is voor Sony. Waarschijnlijk heeft het er allemaal mee te maken dat Nintendogs een groot succes was op de Nintendo DS, waarna er verschillende vervolgen kwamen. Het lijkt erop dat Sony met de PlayStation Vita niet alleen maar wil inzetten op hardcore gamers, maar ook wil zorgen dat de casual gamers uit de voeten kunnen met de handheld.

Net zoals bij de concurrent kun je in PlayStation Vita Pets je virtuele huisdier uitlaten, er spelletjes mee spelen en buiten lopen, en is het mogelijk een passend outfit te scoren voor je schattige pixelhond. Een groot voordeel van echte honden is dat ze je geen grote mond kunnen geven, maar de keffers in PlayStation Vita hebben van Sony een eigen stem meegekregen. Pas maar op dat je je stoere keffer geen jurkje aandoen, want daar zal ‘ie ‘t vast niet mee eens zijn.

Er is nog geen releasedatum bekend, dus mocht je vol zitten met enthousiasme moet je waarschijnlijk nog een aardig tijdje wachten. Het wordt in de gaten gehouden voor je. Hoor hoe de virtuele huisdieren kunnen praten als echte mensen in de PlayStation Vita Pets trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch