Menu Premium
Loading...

PlayStation onthult voor het eerst revolutionaire PS5 user interface

Rikvangils 15/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAAAAM! Man, wat een nieuws. We zijn er dan ook snel bij want Sony heeft een first look gegeven op de PS5 user interface. Eindelijk krijgen we een stuk meer te zien van het volgende stukje next gen hardware van Sony. Nou, dat mag ook wel nadat Xbox van alles uit de kast aan het trekken is om de console wars te winnen. Want dit jaar.. Is echt niet normaal meer. Sony geeft snoeihard hun visie aan voor de PS5 User experience, namelijk: “We believe that your play time is valuable and should be meaningful”. Meer dan dat mogen we eigenlijk ook wel verwachten met als uitgangspunt.. Jawel, wij, the players.

Control center eindelijk altijd bereikbaar!

Je kunt gaan scrollen door jouw eigen games, nieuws. recent gecapturede media en dat allemaal zonder jouw game te onderbreken. Eindelijk met een look en feel die designed is voor de 4k resoluties. Iets wat we nog niet gewend waren. Maar daar is Sony nog niet klaar mee. Je hoeft naar wat Sony laat zien in deze video ook niet meer lang te wachten voordat je game is opgestart. Dit dankzij de ultra snelle SSD van de gloednieuwe playstation 5. Sick. En dan vooral dit… We kennen allemaal wel dat ene stuk gameplay waar we continu op stuk lopen.. Die lange lastige puzzels of net de ene verstopte key om verder te kunnen binnen de game. Deze irritatie is niet meer nodig! Je kunt gewoon een menu openen om te bekijken in een short clip, wat je precies moet doen. Makkelijker dan dit gaat het niet worden, je kunt namelijk tijdens het spelen deze clips bekijken om jezelf zo door bepaalde lastige stukken te spelen.

Eindeloos plezier..

De nieuwe DualSense controller heeft een build-in microfoon. Dat betekend dat we gelijk parties kunnen joinen zonder nog te hoeven zoeken naar onze verloren headsets. Veel info dus, maar vooral meer dan het bekijken waard. Wat de PS5 nog meer gaat bieden? Dat zie je in deze PS5 User Experience!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch