Menu Premium

PlayStation 5 event zal waarschijnlijk op 11 Juni gehouden worden

Reilly 08/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens een advertentie op Twitch zal het PlayStation 5 event op 11 Juni gehouden worden. Deze zou oorspronkelijk 4 Juni gebeuren. Dit ging echter niet door vanwege de onrust in Amerika. De livestream zal om 22:00 uur beginnen.

Wat gaan we zien?

We weten nog steeds niet precies wat we te zien gaan krijgen. En laten we eerlijk zijn: dat is super vet toch? Zo is het allemaal nog een verrassing. Gaan ze alleen games laten zien? Of misschien toch wel daadwerkelijk de PlayStation 5 zelf? Of misschien de prijs van het apparaat? Dat we nog niets van het evenement afweten komt volgens gamejournalist Jason Schreier omdat Sony uitermate voorzichtig is met onder andere leaks. Sony wilt blijkbaar absoluut niet dat er ook maar iets vroegtijdig wordt losgelaten.

Natuurlijk hopen we vooral gewoon lekker op de nieuwste games. Games die duidelijk laten zien waartoe de PlayStation 5 in staat is. Hoe indrukwekkend de presentatie van de Unreal Engine 5 ook is (die echt daadwerkelijk draaide op de PlayStation 5)…het was nog steeds geen echte game van de nieuwe generatie. Gaan we zulke graphics echt krijgen? En zijn laadtijden echt verleden tijd? We zullen het hopelijk 11 Juni gaan zien!

Laten we dus hopen op een gezonde dosis nieuwe IPs en vette exclusives! Of in ieder geval een presentatie die wat spannender is dan de laatste presentatie van de beste meneer Mark Cerny.

Wij zijn erbij!

Al zou het evenement nog 5 keer verplaatst worden, dat neemt natuurlijk niet weg dat wij er natuurlijk gewoon bij moeten zijn. Sony zegt nog steeds dat het plan is om de PlayStation 5 nog dit jaar te releasen dus dan wordt het nu wel echt tijd dat ze gaan knallen met de marketing, toch? Wij hebben dus wel wat verwachtingen van dit evenement. Laten we er weer een feestje van maken met zijn allen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch