Menu Premium

PlayStation 4 verschijnt op 29 november in Europa

Karim Shehata 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geruchten waren volgens onze eigen Boris ‘oorverdovend’ en werden later door middel van een persbericht bevestigd: De Xbox One verschijnt in ieder geval in Nederland niet meer in 2013. Teleurstelling alom natuurlijk, want welke gezonde gamer wil er niet dit jaar nog aan de slag met de next-gen games die eraan zitten te komen? Wel was allang duidelijk dat de PlayStation 4 ‘gewoon’ bij ons zou verschijnen in 2013, alleen het was nog onduidelijk wanneer precies. De duidelijkheid is er eindelijk voor degene die een pre-order geplaatst hebben, want de PlayStation 4 verschijnt op 29 november in Europa.

Dat is, vooral vanwege het dit jaar uitblijven van een Xbox One dit jaar, een reden voor een feestje. De PlayStation 4 verschijnt in 32 landen, en begint met de lancering op 15 november in de Verenigde Staten. We moeten dus wel ietsjes langer wachten dan bijvoorbeeld de Amerikanen, maar precies twee weken later kunnen wij dus aan de slag met de PlayStation 4. Aangezien de console in 32 landen komt te verschijnen, verspreid over de twee releasedata, kunnen wij dus op, zoals gezegd, 29 november aan de gang met het vlaggenschip van Sony.

Of je de PlayStation nu haat of niet, het is toch fantastisch dat we dit jaar in Nederland gelukkig nog wel aan de slag kunnen met een shitload aan next-gen games die eraan zitten te komen? Ik sluit dit nieuwsbericht daarom ook klassiek en volledig in de ‘Gamekings-style’ af: Jeeeeeeuj!

PlayStation 4 verschijnt op 29 november in Europa

PlayStation 4 verschijnt op 29 november in Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch