Menu Premium

PlayStation 4 onthulling kan tijdens de E3 of eerder zijn

Gamekings Redactie 14/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 onthulling kan tijdens de E3 of eerder zijn volgens een Sony executive. Vice-President van Sony Home Entertainment, Hiroshi Sakamoto, sprak vorige week met de Spaanstalige site emol.com tijdens de CES 2013 in Las Vegas, en was in een loslippige bui. Normaal houden ze bij Sony de kaken stijf op elkaar als het over hun plannen voor de toekomst gaat. Maar toen de man gevraagd werd naar hun next-gen console, deed hij in bedekte termen toch wat opmerkelijke uitspraken.

“Het blijft een groot geheim, maar onze vrienden zijn druk bezig bij PlayStation. Ik kan jullie alleen vertellen dat we erg gefocust zijn op de komende E3, gepland in juni. Een aankondiging kan dan of misschien wel al in mei worden gemaakt”, aldus Sakomoto. Op het moment dat de interviewers vervolgden met de vraag of het bedrijf een ‘grote aankondiging’ of ‘iets toevoegends’ in de planning hiervoor had, antwoordde de VP dat dat “waarschijnlijk het eerste zal zijn.(…) Tegen die tijd willen we graag geweldig nieuws naar buiten brengen, maar we zullen allemaal tot mei moeten afwachten.”

CVG heeft Sony Computer Entertainment om een reactie gevraagd op deze uitspraken, maar deze zeggen tot dusver helemaal niks. Toch zijn er intussen meer tekens aan de wand dat de komende E3 ook voor Sony wel eens de tijd kan zijn om hun nieuwe console aan het publiek te presenteren. Zo wijst CVG ons er eveneens op dat de techsite SemiAccurate, die op basis van alles wat er intussen bekend is over de PlayStation 4, een release projecteert voor de lente van 2014, of anders de herfst van dat jaar.

De volgende E3 kan in ieder geval de spannendste in jaren worden. Tot dusver lijken alle elementen samen te kunnen komen voor de perfecte storm, en met onze poncho’s alvast aan verzoeken we de goden voor het maximale geweld. In ieder geval weten we wat ons te zijner tijd te doen staat: drank, popcorn en andere snacks inslaan om opnieuw met hongerige ogen de livestreams op te vreten tot in de kleinste uurtjes. Tel jij de dagen met ons ook al af?

PlayStation 4 onthulling kan tijdens de E3 of eerder zijn

PlayStation 4 onthulling kan tijdens de E3 of eerder zijn

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch