Menu Premium

Playstation 4 games later dit jaar speelbaar via Playstation Now

Richard den Toom 13/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens sommigen, ook hier bij Gamekings, gaat streaming een belangrijke rol spelen in de toekomst van gaming en Sony is in dat opzicht met Playstation Now een belangrijke wegbereider. De dienst werd drie jaar geleden aangekondigd en heeft in de tussentijd op een hoop verschillende apparaten gedraaid, al dan niet in Bèta-vorm. Uiteraard op diverse Sony-consoles, maar sinds vorig jaar ook op de PC en vanaf 15 augustus aanstaande alleen nog maar op de PC en PS4. Door de jaren heen heeft Playstation Now een bibliotheek van honderden (PS3-)games opgebouwd en vandaag werd op de Amerikaanse Playstation Blog bekendgemaakt dat die bibliotheek dit jaar wordt uitgebreid met Playstation 4 games.

Welke games dat zijn wordt op een later moment bekendgemaakt. De PS4 games zullen beschikbaar zijn in het reguliere PS Now-abonnement en er hoeft dus niet extra voor betaald te worden. In de komende weken zal de testfase voor het streamen van PS4-games beginnen voor een select gezelschap PS Now-gebruikers die daarvoor per mail worden uitgenodigd door Sony.

Het zal niet in het belang zijn van Sony om direct alle PS4 exlusives beschikbaar te maken voor streaming via PS Now (omdat de service ook beschikbaar is op de PC) en het wordt dus interessant om te zien hoe Sony dit aan gaat pakken. Welke PS4-games willen jullie graag spelen via Playstation Now? Laat het weten in de comments en houd de site in de gaten voor meer nieuws over Playstation Now!

Bron: Eurogamer & Playstation Blog US

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch