Menu Premium

Pikmin 4 release date potentieel gelekt door Griekse winkel

Dansky 06/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pikmin is een oude bekende op de Nintendo consoles. De eerste Pikmin kwam uit op de Nintendo Gamecube en heeft sindsdien menig hart veroverd. De laatste in de serie, Pikmin 3, kwam 10 jaar geleden uit; in 2013 voor de Wii U. Maar wanneer komt Pikmin 4 nou eens uit?

Pikmin 4 is blijkbaar al acht jaar klaar

De eerste drie games kwamen vrij rap achter elkaar uit. Er zaten drie jaren tussen Pikmin 1 en Pikmin 2. Helaas werd het geduld van fans op de proef gesteld. Zij moesten tussen deeltje twee en drie in totaal negen jaar wachten. Het is inmiddels 10 jaar later en nog steeds is er geen Pikmin 4. Ondanks dat de game al in 2015 bijna klaar was volgens Miyamoto. De Pikmin Teams zijn erg ijverig volgens Miyamoto:

“It’s actually very close to completion,” Miyamoto said. “Pikmin teams are always working on the next one.”

Maar nog steeds is er geen Pikmin 4. De enige broodkruimels die fans kregen was een announcement in 2022.

 

Release date lijkt dichterbij dan verwacht

Nu heeft een Griekse winkel een potentiƫle oopsie gedaan. We weten allemaal dat Nintendo pas een release date geeft zodra de game af is en bijna uit komt. Hierdoor is de kans ook klein dat als het eenmaal is aangekondigd, dat de game wordt delayed. Pikmin 4 heeft nog helemaal geen release date gekregen. Echter, volgens deze winkel, komt de game sneller dan verwacht. 26 mei 2023 is de genoemde datum. Dat zou zomaar eens kunnen. Ware het niet dat er in die maand ook nog een andere game uitkomt: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. En om nou twee games, waar menig fan naar uitkijkt, vlak na elkaar te releasen lijkt ons een beetje sterk. Maar de tijd zal het leren en tot die tijd blijft het speculaas.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch