Menu Premium
Loading...

Pikmin 3 Deluxe Review – Kopen, budgetbak of slopen?

04/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is de intrigerende wereld van Pikmin tijdloos? Dat is de grote vraag bij de review van Pikmin 3 Deluxe. want dankzij deze ‘remake’ voor de Switch kun je opnieuw aan de slag met die schattige wandelende radijsjes. De Pikmin reeks is een echt kind van Nintendo. Binnen 17 jaar tijd zijn er maar 3, allen goed ontvangen, delen verschenen. En ooit zullen we aan de slag kunnen met Pikmin 4, want dat heeft de geestelijk vader Miyamoto ons beloofd. Tot die tijd kunnen we ons vermaken met Deel 3 . Boris heeft de game een weekend lang goed onder handen genomen en geeft in deze Pikmin 3 Deluxe Review aan of de game nog steeds mee kan met het hedendaagse geweld.

De welbekende Pikmin formule

De Pikmin formule is al jaren hetzelfde. De welbekende ruimtereiziger. Gestrand. Vreemde wereld. Je kent het riedeltje wel. Aan jou de taak om jouw eigen Pikmin verschillende taakjes te laten doen om zo jouw ontsnapping te realiseren van deze onbekende planeet. Boris moest bruggen gaan bouwen, het opnemen tegen roofdieren en andere beesten en natuurlijk veel puzzels oplossen. Omdat hij het spel al eerder op de WiiU speelde is het de vraag of de gameplay nog verfrissend aanvoelde? Prikkelde het nog? Was het nog steeds een mooi avontuur? Of zat hij gewoon de welbekende formule nog een keer te herkauwen en was er niets nieuws onder de zon?

Een grafisch hoogstandje?!

Met de beide next gen consoles om de hoek kijken we al gauw naar grafische hoogstandjes. Maar wat vond Boris van deze Pikmin 3 Deluxe? Is het een verbetering ten opzichte van de oude deel 3 en blijft de game interessant genoeg om er uren mee bezig te zijn? Of kun je als WiiU bezitter de game net zo goed daar op spelen? Het antwoord tref je aan in deze Pikmin 3 Deluxe Review!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch