Menu Premium
Loading...

Persona 5 trailer laat meer zien van het verhaal

Richard den Toom 05/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Japanse gamers kunnen al een tijdje aan de slag met Persona 5, want de game kwam daar in september al uit. In het Westen zou de game oorspronkelijk op Valentijnsdag volgend jaar uitkomen, maar de game werd tot groot verdriet van velen een aantal weken geleden uitgesteld naar april. We zullen in Europa dus nog even geduld moeten hebben voor we aan de slag kunnen met de game, tenzij je Japans beheerst natuurlijk.

Op de Playstation Experience afgelopen weekend werd er een nieuwe Engelstalige trailer aan de wereld getoond die meer vertelt over het verhaal. De hoofdpersoon is een uitwisselingsstudent op een school in Tokyo en met zijn vriendengroep richt hij de ‘Phantom Thieves’ op. Overdag leiden ze het leven van een groep gemiddelde scholieren, maar in hun vrije tijd proberen ze met behulp van hun Persona’s van de wereld een betere plek te maken. Verder valt er voor een leek weinig op te maken uit deze trailer, behalve dat de game er door de anime-stijl ontzettend sfeervol uitziet.

We zullen dus nog een klein half jaar moeten wachten tot deze J-RPG onze kant op komt. Kijken jullie uit naar Persona 5? Of is dit niet jouw ding? Laat het achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch