Menu Premium

Cupido schiet Persona 5 op 14 februari 2017 op je af

Suzanne de Jong 09/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Persona 5, de zeer bekende Japanse RPG, komt dit jaar nog in Japan uit, namelijk op 15 september. Gelukkig was eerder al bekend dat Europa niet achter zou blijven, dus we wisten al dat ook wij mogen genieten van de Japanse trotst. Nu is bekend geworden wanneer dat precies is, dus koop maar alvast een doos chocolade en regel een date, want Cupido schiet Persona 5 op 14 februari 2017 op je af. Dit is ook de datum waarop de game in de Noord-Amerika verschijnt.

Toen vorige maand bekend werd gemaakt dat Persona 5 ook in Europa zou verschijnen dankzij Deep Silver, waren de fans van de serie hier maar wat blij mee. Nu kunnen diezelfde fans dus ook 14 februari rood omcirkelen in hun agenda, want een Valentijn hebben of niet, met Persona 5 ben je nu sowieso verzekerd van een date!

Naast de normale game verschijnt er ook een special edition. Deze Take Your Heart Premium Edition bevat het volgende: een SteelBook Collectible Case met daarin uiteraard de game, een CD met de soundtrack, een tien cm hoge Morgana-sleutelhanger, een Art Book en tot slot een heuse schooltas. Deze special edition verschijnt alleen voor de PlayStation 4, de PlayStation 3-eigenaren moeten het helaas alleen doen met de normale versie.

Ga jij Persona 5 halen als hij uitkomt op 14 februari 2017? Of doet deze Japanse RPG je vrij weinig en ga je liever met je Valentijn op stap? Laat je cupido-hart spreken in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch