Menu Premium

Persona 5 The Royal toont nieuwe heldin in Japanse trailer

Dennis 06/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuwe trailer verschenen van Persona 5 The Royal. In de trailer van deze uitgebreide rerelease van Persona 5 staat het nieuw personage Kasumi Yoshizawa centraal.

Een snelle rerelease

Persona 5 was een van onze favoriete games van 2017. De unieke stijl, de toffe personages, en de typische Japanse atmsofeer zorgde voor een fantastische spelervaring waar we heel wat uurtjes van hebben genoten. Nu, twee jaar later, komt Atlus alweer met een rerelease genaamd Persona 5 The Royal. Hierdoor kunnen we opnieuw heel wat dagen in deze game steken. Tenminste, als de nieuwe dingen die worden toegevoegd het waard zijn om de game nogmaals te spelen. Het is namelijk wel een erg snelle rerelease. En niet iedereen zal hier nu al warm voor lopen.

Deze nieuwe trailer, waarin het nieuwe speelbare personage Kasumi Yoshizawa centraal staat, probeert ons in ieder geval alvast te overtuigen waarom je dit wel zou moeten doen.

Wat is er allemaal nieuw in Persona 5 The Royal?

Naast dit nieuwe personage zijn er ook nog andere nieuwe elementen in deze rerelease. Zo kun je hele nieuwe locaties zoals Kichijoji bezoeken, kun je je date een dagje naar het aquarium nemen, en zullen er nieuwe sterkere vijanden in Palaces te vinden zijn. Natuurlijk zal ook het verhaal worden uitgebreid, waarbij Kasumi Yoshizawa een grote rol zal spelen. Ook zullen de graphics flink worden opgepoetst. De originele Persona 5 was namelijk origineel nog ontwikkeld voor de PlayStation 3, en dat zag je soms nog wel. Deze nieuwe game zal daarentegen volop gebruik maken van de mogelijkheden die de PlayStation 4 Pro biedt en met 60fps in 4k te spelen zijn.

Persona 5 The Royal komt op 31 oktober uit in Japan, en moet ergens in 2020 ook in het westen verschijnen. Denk jij dat je de game genoeg nieuwe dingen te bieden heeft om deze game nogmaals aan te schaffen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch