Menu Premium
Loading...

Persona 5 Review

02/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn de afgelopen maanden behoorlijk wat vette Japanse game-titels uitgekomen. Nioh, Dark Souls DLC, Zelda en Persona 5 om er maar een paar te noemen. Vandaag gaan Steven en Emiel je alles vertellen over de laatstgenoemde in de Persona 5 review.

Steven en Emiel als diehard Japan fans gaan natuurlijk deze game reviewen en ons alles over Persona 5 vertellen. Deze game gaat vooral over Persoonlijk heden, je hebt je normale persoonlijkheid en de alternatieve werkelijkheid van daar de titel Persona natuurlijk.

Liefde voor de Japanse cultuur

Deze kleurrijke game draait ook om de battles die je doet, je moet vechten tegen de andere persona’s samen met je team. Persona 5 is te spelen in het Japans met subs, maar je kunt hem ook volledig Engels spelen. Steven en Emiel als Japan fans spelen hem natuurlijk in het Japans, Persona draait vooral om de liefde voor de Japanse cultuur, dus als je houdt van Anime en de cultuur dan zou deze game heel goed in jou straatje kunnen passen.

Wat onze Steven en Emiel vooral opvalt dat is de moeite en energie die in deze game is gestoken. Alle gesprekjes die je in de game tegenkomt, de visuele stijl en meer.

Creatieve uitdagingen

In Persona 5 ga je bijvoorbeeld ook gewoon naar school, je zit in de klas en je volgt ook gewoon lessen. Als een leraar dan door heeft dat je niet oplet gaat hij een vraag aan je stellen, als je dan het antwoord niet weet dan kan je bijvoorbeeld niet door naar het volgende stukje omdat de leraar je moet helpen. Zo zit de game vol leuke uitdagingen waar je ook echt iets van leert, zoals een betekenis van een Japans woord bijvoorbeeld.

Benieuwd wat Emiel en Steven allemaal te vertellen hebben over hun ervaring met de game? Check dan snel de Persona 5 review en laat ons in de comments weten wat jullie er van vinden!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch