Menu Premium

People Can Fly opent nieuwe studio in New York

Reilly 06/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag heeft People Can Fly een persbericht naar buiten gebracht. Het bedrijf meldt ze een nieuwe studio erbij mogen verwelkomen. De nieuwste studio heeft rond dertig werknemers en is gevestigd in New York. De ontwikkelaar heeft nu rond de 200 werknemers.

Van Painkiller tot Fortnite

People Can Fly bestaat al sinds 2002 en heeft sindsdien een aardige CV opgebouwd. Ze begonnen met de Painkiller serie. Daarna kregen ze een hechte relatie met Epic Games. Eerst kregen ze alleen de taak om de PC port van Gears of War te regelen. En natuurlijk zijn ze bekend van Bulletstorm. Later hebben ze in samenwerking met Epic meerdere Gears of War games ontwikkeld en zijn ze zelfs tijdelijk een officiële Epic Games studio geweest. In die periode hebben ze gewerkt aan Fortnite. Althans – de originele Fortnite: Save the World. Niet de Battle Royale variant. Nadat ze weer onafhankelijk van Epic verder gingen zijn ze wel blijven helpen met Fortnite.

Onaangekongide AAA shooter van People Can Fly

Een flinke geschiedenis dus, maar het is wel alweer een tijdje geleden dat we echt een nieuwe game van de ontwikkelaar hebben gezien. We weten al sinds vorig jaar dat de studio samen met Square Enix werkt aan een AAA shooter.  Bovendien staat in het persbericht van vandaag dat er mensen van People Can Fly op de E3 zullen zijn. Gaan we een officiële onthulling krijgen van de nieuwe game? Misschien op de Square Enix persconferentie? We zullen het zien!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch