Menu Premium
Loading...

Bulletstorm Full Clip Edition Review

08/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt de laatste tijd wel dat er meer remastered games uitkomen dan normale games. Jelle en JJ gaan het hebben over Bulletstorm: The Full Clip Edition.

Even je verstand op nul en knallen maar

Een gory first person shooter waar veel dickgrappen in gemaakt worden. Onze Gamekings vinden dit een heerlijke game. Even het verstand op nul en urenlang knallen en wezens trappen. Ook lijkt het enorm veel op Gears of War, alleen het cover systeem zit hier dan minder in. De objectives zijn ook gemaakt met een vleugje humor. Duw iemand om en schiet hem daarna in zijn lul, dat soort dingen. Natuurlijk speel je met allemaal over de top grote wapens waar je hordes vijanden mee afknalt. Met de points die je verzamelt kan je de wapens upgraden, ook kun je natuurlijk iedereen gewoon schoppen.

Voor een game die 6 jaar oud is, ziet het er best goed uit. Het is geen prachtige game maar lelijk is het zeker niet. Je speelt de game uit in een uurtje of 6 maar niet aan één stuk door waarschijnlijk. Even een uurtje tussendoor knallen is heerlijk en de volgende dag ga je weer verder, zegt JJ. Online waren er niet veel mensen te bekennen, maar je speelt deze game ook puur voor de single player. Zoals ome Dennis de Bruin zou zeggen: 6 uur frikandel plezier voor de prijs van een steak. JJ en Jelle hebben zich enorm vermaak met deze game, alleen de prijs valt een beetje tegen. De prijs zou nog kunnen veranderen naar een mid-price range. En als dat gebeurt heb je helemaal een goede deal te pakken.

Hoe denken jullie over remastered games, en Bulletstorm in het speciaal? Zouden jullie geld betalen om een 6 jaar oude game in een HD jasje opnieuw te spelen? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch